Använda mobilen

Idag så kan man göra det mesta bara man har en mobil. Det som är säkert är att den generation som växer upp idag använder mobilen på ett helt annat sätt än den äldre generationen. Vi är inne i ett skifte och om inte allt för många år så är det kanske inte möjligt att betala med riktiga pengar. Idag så använder vi mobilen och vi swishar pengar både till goda vänner och familj, eller för att betala för varor. Det kan vara en butik på nätet eller om man är i en fysisk butik. För att swisha behövs ett mobilt bank id och det har dom flesta idag. Det är svårt att tänka sig vardagen utan mobila betalningar.

Andra saker som man kanske inte tänker på med det första är att ett läkarbesök går helt fint att göra från sängkanten. När man är riktigt förkyld och kanske behöver vissa mediciner på recept, då är det fint att kunna lösa det hemifrån med en app som kan lastas ned på en mobil. Ett samtal med en legitimerad läkare online är ett toppen sätt att få hjälp hemifrån. Man slipper att vänta ett par dagar och man slipper också att sitta länge och vänta på vårdcentralen. Oftast får man tid samma dag. Det kan också vara besvärligt att ta sig dit om man är riktigt sjuk. Din läkare online ordnar med recept och det går ofta fint att få medicinen hemskickat om det skulle behövas.

Bara för några få år sedan så var inte detta möjligt och det är spännande att tänka på vad som kommer av betaltjänster och service i framtiden.