Om Swish

Swish är betalningsprogrammet som har tagit Sverige med stormsteg, idag har nästan alla Swish och det gör det enklare att handla utan att ha med sig kontanter, även när man gör betalningar mellan privatpersoner. Tjänsten Swish fungerar helt enkelt så att du enkelt kan “swisha” pengar till någon annan enbart med hjälp av din mobiltelefon. Du kopplar ditt bankkonto till ditt mobilnummer genom att gå in på din internetbank och därefter, när du vill skicka en betalning till någon, så behöver du endast deras mobilnummer. Det är tryggt att ha Swish i din mobiltelefon och för att ta dig in på Swish behöver du ange en säkerhetskod.

Swish-webbOm du är en person som tycker om att handla på köp och sälj sidor så är detta ett verktyg som du verkligen behöver, då nästan alla har swish idag så är det enkelt att betala med detta hjälpmedel och du kommer därför inte behöva bära med dig kontanter. Liksom alltid blir det tryggare när man inte bär med sig kontanter under olika typer av affärer.

Det finns även möjlighet att swisha till företag idag och många tar emot detta som betalning. Då finns det ett speciellt företagsnummer som du swishar till istället för att betala kontant. På så sätt kan du göra affärer utan att du behöver ha med dig ditt VISA kort. Swish är otroligt smart och lätt att använda och det är dessutom helt säkert. När du ska skicka iväg en betalning kommer det dessutom upp ett namn på den personen som swish numret är anslutet till. På så sätt minimeras risken för misstag.

Detta är bara en av alla typer av mobila betalningar som du kan använda dig idag och det finns till och med matvarubutiker som tar emot swish, detta är sannolikt en verksamhet som kommer att öka ytterligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *